onsdag, desember 05, 2007

Vindu 5: En titt bak kulissene

Hvis du tror at det å være på Sandom er veldig forskjellig fra å være i Japan, så er det bare delvis sant. En av de tingene som likner, er utsendelsen av bønnebrev og julehilsener. Vi har nemlig våre "misjonsvenner" i den indre ringen, som får brev hver måned. Og vi takker for hver eneste en av dem, og bruker gjerne den tida det tar å skrive navn til mottaker og sitt eget navn på hvert brev.
Så de siste dagene har utsendelse av julehilsen stått i sentrum, og vært et virkelig team-arbeid. Vi klarte å få til ett brev som sendes disse i den indre ringen, styret, plakatkontakter, frivillige husfolk, og gjestene fra siste år!
Og slik som dette kan det altså se ut i spisestua der de stille måltidene inntas under retreat. Med adventsstjerne i vinduet, julemusikk på stereoanlegget og adventste i koppen er det et koselig arbeid å holde på med. Hvis du synes jeg ser noe anspent ut, så er det bare fordi mottakerne skal ha forskjellige ting i konvoluttene, og det gjelder å legge i rett etter lista jeg har foran meg.
Kulissene er forskjellige fra ifjor, men innholdet er temmelig likt!

Ingen kommentarer: