onsdag, mai 28, 2008

Maidager

Dagen etter 17.mai gikk vi tur i Kollen, fjellet bak Sandom. Hvis du er på en vanlig retreat, rekker du akkurat opp og tilbake før formiddagens veksellesning, den dagen det ikke er nattverd på morgenen. Vår tur tok fire timer, fordi vi ikke gikk rett ned igjen. Vi gikk et stykke mot Lom for å se hvordan det så ut der leirraset hadde starta.
Jeg våget meg ikke helt nedi, men barna fant leire som de kunne lage noe av! Dette raset har lenge sperra Kollavegen, men nå går det an å kjøre, på eget ansvar.....
Like overfor Sandom fant vi en annen raritet: En gradestokk midt i skogen! Kanskje det er en nyttig ting?
Fra skog til bil: Det har vært husfolkdager for Sandom og Tomasgården på sistnevnte sted, og det ble en rimelig lang kjøretur ned til Kornsjø. Og det gjelder å nytte tida! Med bærbar pc kan kontoret tas med overalt.
Siste: Nå er sommeren kommet, i alle fall en smak av den! Foran oss ligger først 9 dager med ignatiansk retreat. Det jobbes hektisk med å få alt istand til å ta imot: Menyer lages og revideres, matvarer bestilles, butikkene i Lom tråles for å finne riktig diettmat, de nye stolene kommer på plass i Stillhetens Hus, og jeg sitter i karmen og prøver å pusse vinduer på norsk vis mens sola skinner og det er riktig så varmt og godt.

Ingen kommentarer: